About me

Eindelijk is het dan zover! Na lang twijfelen en goed nadenken, heb ik de stap gezet. Iets wat ik heel spannend maar onwijs leuk vind, ga ik aan de rest van de wereld laten zien. Stukjes schrijven heb ik altijd heel leuk gevonden. Vroeger schreef ik schriften vol met kleine verhaaltjes en gedichten en riep ik dat ik boeken wilde gaan schrijven. Tegenwoordig wil ik mijn verhalen en gebeurtenissen gaan bundelen
en met jullie delen. Daarnaast ben ik dol op fotograferen en het maken van kleding waar ik ook een opleiding in volg.

Wie ben ik eigenlijk?

Mijn naam is Lieke Roeven, 23 jaar oud en opgegroeid in Baarlo. Ik hoor je denken: “Baarlo?” Yes, Baarlo! Een klein dorpje in Noord-Limburg, gelegen op een steenworp afstand van Venlo. Tegenwoordig woon ik op kamers in Arnhem, waar ik de opleiding volg tot fashion specialist. Tijdens de opleiding leer ik hoe ik kleding moet ontwerpen en maken. Naast mijn vader en moeder bestaat ons gezin uit mijn oudere Broer Joost, jongere zusje Tessa, onze boxer Duco en niet te vergeten mijn lieve vriend Jørgen.

Waarom ga ik bloggen?

Al vaker ben ik gestart met een blog, maar ik wist nooit precies waarover ik wilde schrijven. Zóveel dingen weerhield mij er telkens van om door te zetten, want wat zou de omgeving er wel van denken? Het breaking point kwam vorige zomer.

Mijn eerste schooljaar zat erop en dat heb ik met twee vingers in de neus behaald. Tijdens mijn vakantie kwam ik erachter dat ik het toch wel leuk vind om “iets te doen” met de foto’s die ik maak. En met iets bedoel ik niet de foto’s plaatsen op Instagram. Toen popte het idee naar boven van een blog. Hoe tof zou het zijn om verhalen te combineren met de foto’s die ik maak!?

Wat kunnen jullie verwachten van mijn blog?

Ik wil voornamelijk gaan bloggen over de dingen die mij bezighouden. Dit kan gaan over onderwerpen zoals fashion, travel, en lifestyle. Verder wil ik mijn ervaringen van de opleiding super graag met jullie delen. Zo blijven jullie op de hoogte van mijn ontwerpen en de uitvoering hiervan.

Naast de opleiding ben ik vorig jaar gestart met mijn eigen atelier bij mijn ouders thuis. Inmiddels is het atelier uitgegroeid tot een succes. Ik heb al veel opdrachten mogen vervullen en de aanvragen blijven nog steeds binnenkomen. Over deze ervaringen en belevenissen wil ik graag gaan schrijven. Mocht je interesse gewekt zijn tijdens het lezen, dan kun je natuurlijk altijd een artikel bestellen. Geef je er liever je eigen touch aan? Geen probleem, want ik maak alles customer made!

Verder kun je mij volgen via Instragram. Mijn privé-account heet @lwhr en mijn creatieve account heet @lwhratelier. Hier zie je mijn vooruitgang, wat ik doe en maak op school en wat ik thuis allemaal maak.

Hier is die dan, mijn eerste echte blogpost. Ik zou zeggen: op naar een nieuw avontuur! Heb je nog leuke ideeën/tips of wil je graag meer weten over een onderwerp waarover ik schrijf? Laat dan vooral in de reacties weten wat je ideeën zijn en wie weet schrijf ik hierover!

X Lieke

pak23
Advertenties