About me

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Mijn naam is Lieke Roeven, 23 jaar oud en opgegroeid in Baarlo. Ik hoor je denken: “Baarlo?” Yes, Baarlo! Een klein dorpje in Noord-Limburg, gelegen op een steenworp afstand van Venlo. 

Vanaf 2011 ben ik al bezig met mode. Na het doen van een naaicursus wist ik zeker dat ik hierin verder wilde groeien en ik werd aangenomen de modeopleiding in Eindhoven. Nu, een aantal jaar verder doe ik de niveau 4 opleiding fashion specialist in Arnhem. Tijdens de opleiding leer ik hoe ik kleding moet ontwerpen en maken. Momenteel zit ik in het 4de en dus laatste leerjaar. Ik heb het heel erg naar mijn zin op deze school. Op mijn blog lees je veel over mijn ervaringen op de opleiding, de uitstapjes die we maken en mijn reis naar Londen die ik heb gemaakt om de Engelse taal te leren. 

Sinds ik ben begonnen aan mijn opleiding ben ik in Arnhem gaan wonen. Eerst op kamers maar tegenwoordig heb ik mijn eigen studio/appartementje. In de weekenden ga ik graag naar huis om bij mijn ouders, vriendinnen en boyfriend te zijn. Naast mijn vader en moeder bestaat ons gezin uit mijn oudere Broer Joost, jongere zusje Tessa, onze boxer Duco en niet te vergeten mijn lieve vriend Jørgen.

Verder ben ik dol op leuke dingen doen: Ik ga graag op stap met vriendinnen maar een gezellig avondje thuis met een aantal speciaal biertjes en sushi vind ik ook niet verkeerd. Verder vind ik het leuk om foto’s te maken van mijn hond, de natuur en ik neem mijn camera graag mee op vakantie om daar van alles te fotograferen. En natuurlijk vind ik het leuk om achter mijn naaimachine te werken, kleding te maken voor mezelf en andere mensen om er vervolgens blogjes over mijn gemaakte en/of gerepareerde items te schrijven.

Wat kunnen jullie verwachten van mijn blog?

Mijn blogjes gaan voornamelijk over de dingen die mij bezighouden. Dit kan gaan over onderwerpen zoals fashion, travel, en lifestyle. Bovendien zul je hier ook veel van mijn school ervaringen lezen. Zo blijven jullie op de hoogte van mijn ontwerpen, de uitvoering hiervan en de leuke uitstapjes die we maken.

Naast de opleiding ben ik gestart met mijn eigen atelier bij mijn ouders thuis. Inmiddels is het atelier uitgegroeid tot een succes. Ik heb al veel opdrachten mogen vervullen en de aanvragen blijven nog steeds binnenkomen. Over deze ervaringen en belevenissen wil ik graag gaan schrijven. Mocht je interesse gewekt zijn tijdens het lezen, dan kun je natuurlijk altijd een artikel bestellen. Geef je er liever je eigen touch aan? Geen probleem, want ik maak alles customer made!

Verder kun je mij volgen via Instragram. Mijn privé-account heet @lwhr en mijn creatieve account heet @lwhratelier. Hier zie je mijn vooruitgang, wat ik doe en maak op school en wat ik thuis allemaal maak.

X Lieke

pak23

KVK: 77045734