De lekkerste sjaals voor de herfst en winter

Wat is het herfstachtig weer he? Volgende week wordt het nog een half weekje heel warm en dan is het denk ik echt tijd voor de herfst. Het wordt dan weer kouder en tijd voor een sjaal. Vooral in het begin kan een sjaal goed gedragen worden op een leren jasje en later na natuurlijk op je winterjas. Maar waar koop je nu de leukste sjaals? Ik schreef er een leuke blog over dus lees snel verder en shoppen maar!!

De eerste leuke sjaal die ik tegen kwam was er een bij Zalando. Het is een sjaal die in verschillende kleuren (zoals bijvoorbeeld hieronder) beschikbaar is maar ook in effe kleuren. Je vind de sjaal hier.

Bij de H&M hebben ze ook altijd leuke sjaals, helaas is het misschien nu nog iets te vroeg om sjaals te shoppen maar over een maandje komen de eerste leuke sjaals al binnen. Voor de pagina van de sjaals klik hier.

Ook kwam ik deze leuke sjaal tegen bij de C&A. Zelf vind ik de oranje/rood kleurige sjaal super mooi en zeker niet duur! Je vind de sjaal hier.

Ohh maar wacht eens even C&A heeft nog meer leuke sjaals. Ook deze sjaal met dierenprint is een leukerd. De oranje/rode kleur voelt lekker warm aan en ook bij deze print vind ik de kleuren weer fantastisch mooi! Je vind de sjaal hier.

En ook deze sjaal van de C&A is een vrolijke! De kleuren combi past goed bij elkaar en de (neon) groen/gele kleur is prachtig! De sjaal is niet heel breed maar perfect voor een zonnige herfstdag, bij een dikke winterjas of als je het niet snel koud hebt. De sjaal vind je hier.

Genoeg van de C&A we gaan door met de wehkamp want ook hier waren leuke sjaals te vinden. Om te beginnen met deze sjaal. Weer een leuk panter printje maar wel in een neutraal bruin tintje. Je vind de sjaal hier. En ohja de sjaal is er ook in het roze.

De volgende sjaal is een mooie in kleurencombinatie. De opdruk zelf vind ik niet super mooi maar daar zie je toch niks van als je de sjaal om hebt. De kleurencombinatie die gebruikt is vind ik daarentegen wel super mooi. Als je de foto’s kijkt op de site zie je hoe de sjaal gedragen eruit ziet dan zie je pas hoe mooi de sjaal uitkomt. Klik hier voor de site!

Ik hoop dat er wat leuks voor je tussen zat! Zelf nog een leuke tip voor een sjaal? Voeg het toe in de reacties! Nu veel shop plezier en tot snel op de blog!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.