Winter trends 2020/2021

De winter trends van 2020/2021. Lees snel verder en je weet precies wat je moet kopen!

Pofmouwen

De pofmouw is langzaam een trend aan het worden. In de winkels zie ik het al steeds vaker. Bloesjes, jurken en jassen deze winter gaan we het allemaal zien met een pofmouw!

Riemen

Riemen waren eerder al een geliefd fashion item maar de riem komt helemaal terug. Voornamelijk de riemen in de taille om een mooie jurk, dit maakt de outfit helemaal af. Hoe groter hoe beter!

Vintage

Vintage, steeds vaker hoor ik dat mensen vintage kleding kopen. Geweldig en nog goed voor het milieu ook! met name de kleding silhouetten van de jaren 60 & 70 zijn ook een come back aan het maken! Maar ook de ruit en kleuren van die tijd komen helemaal terug!

Omslag vesten

Omslag vesten, deze vesten zijn zo handig! Je neemt het overal mee naar toe. Jurkje aan ’s avonds doe je er het omslag vest op aan en je outfit is nog steeds on point!! Maar ook zijn deze vesten leuk te combineren op een spijkerbroek of rokje met een leuk laarsje eronder!

Franjes

franjes, de franjes zijn een lange tijd niet de trend geweest maar ze zijn weer terug. Franjes aan je jasje, een jurkje vol franjes of franjes aan je tas. Kijk vooral in vintage winkels want het hangt vol met franjesssss.

Ruches

Ruches, zijn ze eigenlijk ooit weggeweest? In elke winkel heb je wel een paar items met een ruche. Maar deze winter zie je het nog meer in de winkels voorbij komen! Ruches aan de hals, mouwen of een heel bloesje vol.

Ik weet ondertussen wel waar ik zin in heb. Lekker een dagje winter kleding shoppen! Ik hoop dat jullie na het lezen van mijn blog ook zin hebben om de winkels leeg te kopen! Veel shop plezier alvast!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.