Mijn laatste schooljaar!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogje heb geschreven. Ik merk dat ik de laatste periode veel tijd en energie heb gestoken in school en mijn eigen bedrijf. Dit is zeker niet verkeerd, maar het bloggen liet ik achterwegen terwijl ik dit juist super leuk vind om te doen. Vandaar dat ik het weer ga opstarten, maar ook omdat ik naar het 4de en laatste schooljaar ga en ik jullie daarin wil meenemen.

Het laatste schooljaar wat start in september, begint met een stage van ongeveer 3 maanden. Vervolgens heb ik mijn eind examens en daarna ga ik aan de slag met mijn eindcollectie. Tussendoor gaan we nog met de klas een week naar Parijs, hier gaan we verschillende dingen ondernemen.

Tijdens mijn stage wil ik jullie wekelijks op de hoogte gaan houden. In deze wekelijkse blog vertel ik jullie wat ik die week allemaal heb gedaan en uitgevoerd. Zo zien jullie hoe mijn week eruit ziet, wat ik allemaal leer en of ik mijn leerdoelen behaal. Deze leerdoelen bepaal ik zelf voordat mijn stage begint, hier houdt de stage dan rekening mee en kan ik met de volle 100% gaan.

Net als mijn (school) reis naar Londen, wil ik jullie dagelijks meenemen in mijn verhalen wanneer we naar Parijs gaan. Voor nu is het vooral hopen dat dit door kan gaan, vanwege het Corona virus. Hoe en wat we gaan doen is daarom ook nog niet duidelijk! Wanneer ik meer informatie laat ik het jullie meteen weten.

Verder lees je natuurlijk ook alles over mijn examens die rond januari/februari zullen plaats vinden. Ik wil proberen jullie zoveel mogelijk mee te nemen in mijn proces en manier van werken. Maar ook hier weet ik nog niet genoeg over om over te schrijven.

Het laatste onderdeel van de opleiding is het maken van een eindcollectie. De ideeën ben ik al flink aan het verzamelen. Mijn modellen heb ik al compleet (thanks to my friends) en de eerste schetsen worden al gemaakt. Zelfs ben ik al bezig met het zoeken naar mooie stoffen die ik wil gaan gebruiken. Maar ook hierin neem ik jullie uitgebreid mee in het proces.

Nu ik het hele schooljaar heb besproken kan ik niet wachten tot het begint en ik mijn diploma in mijn handen heb! Maar ik geniet nog even van mijn vakantie met in het vooruitzicht een midweekje Bloemendaal aan Zee met vriendinnen!

Foto door Brady Knoll op Pexels.com

Geniet van jullie vakantie en stay safe!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.