Van goed naar slecht nieuws!

Een aantal weken was ik nog zo blij! Bijna alles was geregeld voor mijn reis naar Finland. Helaas kregen we begin vorige week het bericht dat het niet door kan gaan vanwege het corona virus!! Wat natuurlijk heel erg balen is!!

Ik zag mezelf al bijna in Finland rond lopen, maar helaas mag deze reis niet doorgaan. Door het corona virus heeft de school in Finland besloten geen leerlingen meer te ontvangen. Later in de week werden ook steeds meer vluchten gecanceld. En ook mijn zusje die voor 3 maanden naar Zuid-Afrika zou vertrekken is niet mogen gaan.

Op het moment zit ik in mijn laatste week van stage. Na deze week heb ik nog 2 weken vrij van school, ook dit door het corona virus! In deze 2 weken ga ik natuurlijk veel voor mezelf werken. Daarna ga ik weer naar school en gaan we bezig zijn met de mannencollectie. Maar hier later meer over!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.