De perfecte outfit voor Valentijnsdag!

Wauw! Super leuk je hebt een date op Valentijnsdag! Maar dan begint het, wat trek je aan? In deze nieuwe blog laat ik je 3 outfit inspiraties zien voor jouw Valentijns date! Zo kun jij nog snel op pad om je outfit bij elkaar te shoppen!

Outfit 1: Een leuk (animal print) jurkje met panty natuurlijk! Combineer dit jurkje met een blazer en een chain belt! Maak je outfit af met een tas, een paar leuke laarsjes met of zonder hak en je bent klaar voor je date!

Outfit 2: is een outfit voor een wat stoerdere dame! Een leuk animal print rokje met een basic zwart truitje. Korte mouwen te koud? een zwart col truitje is ook leuk! Je maakt de outfit af met stoeren laarsjes bijvoorbeeld Dr. Martens, een western belt, een klein tasje en een petje! Wil je toch een beetje chique naar je date? Trek er een iets langere blazer bij aan!

Outfit 3: Niet zo van de jurkjes of rokjes? Dan is deze outfit perfect voor jou! Een leuke flaired broek. Op deze broek draag je een simpel t-shirtje met daarop een leuke print en een stoer jasje. Met het heuptasje en een sneppertje maak je de outfit helemaal af! De broek is ook leuk te combineren met een leren jasje of een wat netter bloesje.

Ik wens jullie veel shop plezier en natuurlijk veel geluk met de geplande date!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.