It’s official!!

Even een update uit mijn drukke leven! Het is officieel!! Ik heb mijn eigen bedrijf, Lwhr Atelier!

Vrijdag 17 januari had ik een afspraak bij de KVK om een handtekening te zetten! Ik heb me officieel ingeschreven! Al jaren droom ik ervan om van mijn hobby mijn werk te maken en nu is het eindelijk gelukt!

Wat is mijn plan? Voor nu is het vooral het repareren en verstellen van kleding. Denk hierbij aan gaten repareren, broeken korter maken, nieuwe ritsen inzetten en het groter of kleiner maken van kleding. Hopelijk kan ik in de toekomst mijn eigen collectie opzetten zodat jullie dit allemaal kunnen kopen natuurlijk! Maar eerst wil ik mijn opleiding afmaken. Waar ik nog zo’n anderhalf jaar mee bezig ben.

Tussendoor blijf ik blogjes maken voor mijn eigen blog en natuurlijk voor Budgetstoffen, er komen er namelijk nog drie aan! De laatste tijd is het wat stiller en dit komt door mijn super leuke, leerzame maar ook slopende stage! Ik loop +/- 40 uur stage bij Elsien Gringhuis. Ze is gevestigd met haar atelier en winkel in het modekwartier in Arnhem. Op deze stage leer ik heel veel nieuwe dingen! Ik leer bijvoorbeeld om heel netjes, geconcentreerd en met veel liefde te werken aan een kledingstuk. Wanneer ik dan ’s avonds thuis kom en ik gekookt heb, plof ik op de bank en doe ik 9 van de 10 keer niks meer. Zo nu en dan maak ik een avond wandeling of kruip ik nog achter mijn naaimachine om voor mijzelf te werken.

De laatste maand ben ik druk bezig met het maken van carnavalspakjes voor mijn vrienden, familie en kennissen. Want als Limburger vier ik natuurlijk carnaval! Een super leuke maar ook drukke periode.

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.