3X de leukste winterjassen op een rij!

Het begint nu echt weer kouder te worden en wordt het tijd voor een winterjas! In deze blogpost laat ik jullie 3 leuke trends zien die deze winter worden gedragen op het gebied van jassen! Zo kun je nog snel een winterjas scoren voor het echte koude weer eraan komt!

De teddy coat!

Deze trend zag je vorig jaar ook al veel voorbij komen. Een lekkere dikke en vooral warme jas die je er uit laat zien als een knuffeldier! Super cute natuurlijk! Maar loop er niet te vaak mee in de regen want dan is die super zachte jas ineens niet meer zo super zacht. Je hebt ze in verschillende kleuren en prints dus er is keuze zat! Combineer deze trend met trend 3 en je loopt er helemaal hip bij deze winter!

De puffer coat

Een puffer jacket kan niet in je damesgarderobe ontbreken. Deze volumineuze jas is dit seizoen helemaal on-trend! En de puffer jacket is ook nog eens ontzettend warm en comfortabel. Ga jij voor een cropped puffer jacket of kies je liever voor een lange gewatteerde jas.

En als laatste de mantel jas

De mantel, wie kent het niet? Al een gehele tijd in het mode beeld. Mantels zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol bij loopt en bieden daarnaast veel warmte. Elke gelegenheid en elk seizoen kent een geschikte mantel voor de modieuze vrouw. Je vindt ze overal in verschillende kleuren, prints en modellen.

Hopelijk zit jou perfecte winterjas er tussen! Veel plezier met shoppen!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.