Hi Animal! Hier koop jij de leukste dierenprint jurkjes!!!

Je hebt nooit genoeg jurkjes! Vooral niet jurkjes met dierenprints. Je ziet ze overal deze zomer. Bovendien wil jij op een festival helemaal on trend zijn met leuke outfitjes. Daarom ga ik je vertellen waar je al die leuke jurkjes met dierenprint kunt shoppen!!

De eerste jurk komt van My-Jewellery. Dit overslag jurkje heb je in twee kleuren. De print is gebaseerd op de cheetah. Met dit jurkje steel jij de show op alle festivals. Tevens is de cheetah overslag jurk ook geschikt voor bruiloften of een middagje op het terras! De link van het jurkje vind je hier.

Via Instagram volg ik al een tijdje het account van folc studio. Een leuke (online) shop met veel verschillende maar vooral leuke kleding! Zelf bestelde ik er laatst 3 items, waarvan er helaas 2 te klein waren. Het retour sturen is dan ook geen probleem en via de mail wordt dit netjes allemaal uitgelegd. Terug naar de dierenprint jurkjes. Via hun Instagram account zag ik 3 hele leuke jurkjes. 2 van de 3 jurkjes zijn hetzelfde in de pasvorm maar hebben een andere kleur. De een is Atlantic blue met leo print en de ander is groen met leo print. De andere jurk heeft geen taillering en is okergeel met leo print.

Tevens kwam ik via de site van Zalando talloze dierenprint jurkjes tegen. De een nog wilder dan de ander. Mijn oog viel op een jurk van Missguided die een zebra print heeft. De zebra print is een opkomende trend van de afgelopen maanden. Dit jurkje is tevens ook een overslag jurk met een ruches aan de kraag. Leuk te combineren met een heuptasje en een paar Dr.Martens.

De snake print is tegenwoordig ook niet meer weg te denken in de modewereld. De laatste jurk die ik met jullie wil delen is er een van NA-KD en heeft zoals je leest een snake print!! Het is geen standaard grijs/zwart/witte print maar het is de Snake patterned midi dress multicolor. Het model van de jurk is mooi aansluitend en de jurk heeft naast een mooie V-hals ook een split aan een kant.

Dit waren de leukste jurken die ik voor jullie heb kunnen vinden! Nu snel jurkjes inslaan en dan kunnen jullie van het weekend stralen op dat leuke feestje, festival of bruiloft! Mocht je nu echt geen leuk jurkje vinden of niet naar jou maat? Dan kun je me altijd contacten voor een jurkje op maat! Veel shop plezier!

x Lieke

3 gedachten over “Hi Animal! Hier koop jij de leukste dierenprint jurkjes!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.