Lente/Zomer trends 2019

Wil je er van de zomer ook trendy uit zien? Ik vertel in deze blog alles over de nieuwste lente en zomer trends. Een aantal oude bekende trends die deze zomer helemaal terug komen, maar ook zijn er nieuwe trends bij gekomen. Lees snel verder om er achter te komen over welke trends ik het heb.

De oude bekende Tie dye tops

Je kent ze wel de T-shirts waar je vroeger nog in rond liep. Die je misschien zelf wel eens geverfd hebt. De oude bekende tie dye shirts. Met kleuren als de regenboog of twee kleuren met elkaar gemengd. Ze worden weer helemaal in deze zomer. Je hebt ze misschien bij verschillende (bekende) Nederlanders voor bij zien komen. Zo zag ik fashion stylist Lizzy van der ligt al in een tie die top genieten van haar vakantie op Ibiza. Ben jij nu ook opzoek naar een leuke Tie dye top, maar heb je deze nog niet kunnen vinden? Vergeet dan zeker niet te kijken bij verschillende vintage of kringloop winkels.

Natuurlijke tinten

De winkels hangen er vol mee. Bruine kleuren, planten designs en andere natuurlijke tinten. Het wordt helemaal een trend deze zomer. Het ziet er meteen lekker zomers uit als je een winkel binnen loopt die er vol mee hangt. De kleding is leuk te combineren met elkaar maar ook met een gekleurd kleding stuk combineren gaat heel goed. Een leuk zomer sandaaltje eronder en je bent klaar om op pad te gaan. Voor de moeders onderons, H&M heeft nu een mini me collectie. Een collectie waarbij jij met je kleine in bijna dezelfde outfits de deur uit kunnen gaan. Zelfs in natuurlijke tinten.

Prints, prints, prints.

Van bloemen naar panter van panter naar stippen en van stippen naar strepen. Deze zomer kun je gewoon weer lekker shinen in je panter rokje van vorig jaar. Daarbij zijn ook de zebra prints helemaal on trend geworden! Tijd voor nieuwe zomerrokjes!! Wat je ook steeds meer ziet zijn de stippen en strepen. Op broekjes, rokjes, shirtjes overal kom je ze tegen. Dan al helemaal niet te beginnen over de bloemen prints. Wil je opvallen? Combineer dan vooral twee prints met elkaar, of een print dubbelop. Wil je de prints gebruiken maar toch liever wat minder opvallen? Dan combineer je een print met een effe kleur kledingstuk.

De welbekende trenchcoat 

Vroeger waren ze al helemaal in trend en ze zijn weer terug van weggeweest. Je hebt ze niet alleen meer in het grijs, bruin of zwart, maar tevens in verschillende kleuren. Zo zag ik al een oranje, gele en blauwe voorbij komen. Lekkere jas voor in het voor- en na jaar maar ook zeker in de late zomer uurtjes kan deze jas gedragen worden.

Oversized blazers/jassen

Verder hebben we de trend van de oversized blazers & spijkerjasjes. De spijkerjassen trend was er al een tijdje maar de oversized blazers met daarop een leuke riem is pas sinds kort een echte trend. Het is de bedoeling bij dit soort blazers dat het eruit ziet of je een blazer van je vriend aan hebt in een vrouwelijke versie. De meeste dragen een riem in dezelfde stof of kleuren om de taille meer te accentueren en hierdoor toch nog wat figuur te krijgen.

Dit waren de lente/zomer trends voor nu! Zouden jullie het leuk vinden als ik van de zomer nog een aantal nieuwe trends beschrijf? Laat het dan vooral achter in een reactie! Tot snel

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.