Wat maak ik allemaal op stage?

Het is al weer even een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben. Ik ben de laatste tijd druk met mijn stage, waar ik veel plezier in heb. Hierbij werk ik in het weekend nog in een kledingwinkel en ben ik zelf nog druk met het repareren en maken van kleding voor mijzelf en andere. Door deze drukte heb ik minder tijd om blogs te schrijven en te publiceren. Daarom heb ik besloten om de week blogs achterwegen te laten en af en toe een update te geven over mijn stage. Ik vertel dan wat ik allemaal heb gemaakt en wat ik geleerd heb op mijn stage. Verder ben ik nog altijd bezig met het fotograferen, naaien en schrijven van de blogs voor budgetstoffen.nl. Deze blogs zul je regelmatig voorbij gaan komen.

Ik loop stage bij een atelier waar theaterkleding gemaakt wordt. Hier maken we vooral kleding voor producties van scholen en toneelscholen. Eind musicals van de middelbare school en zijn we bezig met het maken van de kleding voor de passiespelen die volgend jaar plaats zullen vinden. Verder geeft mijn begeleidster ook naailessen en ook hier help hierbij. Wat is het leuk om mensen iets te leren waar je zelf veel plezier in hebt!!

De afgelopen tijd heb ik al verschillende dingen mogen maken. Zo maakte ik voor een theaterproductie een “Hans & Grietje” pakje wat aangevuld wordt met witte bloesjes en lange witte kousen.

Verder maakte ik ook nog 16 tutu’s voor een dans groep met kleine kinderen. Met fel roze en witte tule gingen we aan de slag en het eindresultaat is fantastisch. Hier zullen later nog betere foto’s van komen, omdat ik niet van alles foto’s mag laten zien voor de voorstellingen zijn geweest.

Verder maakte we nog een aantal mooie prinsessen jurken en een aantal barokjassen in kindermaten. Dit maakte we uit hele mooie glinsterende stoffen. De stoffen zien er duur uit waardoor het perfect bij de tijd van het spel past.

Over de 10 can can rokken had ik al wat verteld en hier krijg ik nog foto’s van wanneer ze het aan hebben met de dans. Die foto’s zal ik ook weer in een blogpost zetten zodat jullie het eindresultaat kunnen zien.

Hopelijk vinden jullie het niet heel erg dat ik wat minder van me laat horen en genieten jullie net zoveel van de stage blogs als van de week blogs. Wil je wel weten wat ik allemaal uitspook in de tussentijd? Volg dan mijn Instagram!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.