Week van Liek, 8,9,10/2019

De afgelopen weken is het even wat stiller geweest op mijn blog! de rede hiervoor is dat ik het ontzettend druk heb gehad. Rond de carnavals periode krijg ik veel aanvragen om carnavalspakjes te maken voor mensen. Dit doe ik dan ook echt super graag. De laatste weken ben ik dus elke avond bezig geweest met het maken van alle carnavalspakjes en natuurlijk het vieren van carnaval zelf, daarom is het bloggen een beetje achter komen te liggen. Maar ik heb nieuws….

De mensen die me volgen op Instagram hebben het misschien al voorbij zien komen. Ik mag gaan bloggen voor budgetstoffen.nl!!!! Ik ben heeeeel enthousiast hierover en hoop dat jullie dat net zo zijn. De week voor de carnaval kreeg ik de eerste stofjes binnen. Maar liefst zes mooie stofjes kwamen binnen en wat fournituren die ik ga gebruiken om uitleg te geven hoe je ze gebruikt. Afgelopen zaterdag ben ik begonnen met de eerste blog, het maken van het item met daarbij de foto’s. Nu ben ik bezig met het uitschrijven ervan.

Voor de mensen die het leuk vinden om te leren naaien, ga mij dan vooral volgen want de blogs verschijnen ook hier online. Wil je meer weten over het naaiwerk wat ik allemaal doe? Dan moet je vooral mijn Instagram accounts volgen dit zijn @lwhratelier en @lwhr.

Ik kan niet wachten met het uploaden en maken van de blogs!! En ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van de blogs die ik ga schrijven!? Wat zou je nog graag willen leren naaien? Laat het me weten in de reacties!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.