Week van Liek, 4/2019

Een nieuwe week met nieuwe afspraken. Deze week ging ik weer naar de fysio, op excursie naar het gemeente museum in Den Haag en had ik vriendinnendag.

Maandag 21 januari begon mijn dag met een treinreis terug naar Arnhem. Met mijn weekend en schooltas ging ik naar school waar ik tot vijf uur zat. Nadat ik na school nog boodschappen deed was het alweer tijd om te gaan koken. ’s Avonds kroop ik echter mijn naaimachine. Op het moment heb ik het wat drukker met aanvragen voor carnavalspakjes. Daar ben ik dan ook vaak mee bezig.

Dinsdag 22 januari had ik weer een normale dag school. Tot half vier duurde de lessen die ik had en vanuit school ging ik door naar de sportschool. Even een lekker uurtje sporten. Na het sporten ging ik door naar huis waar mijn broer Joost voor me had gekookt. ’s Avonds was het weer tijd om achter mijn naaimachine te kruipen.

Woensdag 23 januari weer een lekker dagje vrij. Om half drie stond ik op de planning bij de fysio. Omdat ik al een hele morgen bezig was met de carnavalsjas besloot ik een uur eerder te gaan en nog een uurtje te sporten. Na het sporten en de fysio was het weer tijd om naar huis te gaan. Joost had weer voor me gekookt en we aten weer gezellig samen. Na het eten nam ik een heerlijke lange warme douche en ging ik op tijd mijn bed in.

Donderdag 24 januari had ik weer een dagje school tot drie. Omdat de meeste achter liepen met het maken van de jurk, viel Engels uit en konden we in het atelier werken. Na een middagje achter de naaimachine was het tijd om naar huis te gaan. Manon kwam gezellig een nachtje bij mij slapen. ’s Middags liepen we een rondje door het Sonsbeek park. Omdat er sneeuw lag was het druk in het park. Kinderen gingen met de slee de berg af en andere maakte een wandeling net als ons. Na een aantal leuke sneeuw foto’s liepen we terug richting de stad. Eerst een warme chocomelk met slagroom bij Stan &Co. Opwarmen en genieten!! Na wat winkels te hebben bekeken gingen we eten bij brasserie Twins. We hadden via social deal een voucher gekocht voor 14,- euro. Een drie gangen diner. Als voorgerecht had ik chickenwings. Met als hoofdgerecht kip op een spies gekruid met knoflookolie en geserveerd met pestosaus. Met het na gerecht wachten we nog even tot we alles op hadden. Na het eten nam Manon een Cappuccino en ik nog een tiramisu. Met opgeblazen buiken liepen we richting de bus om terug naar mij te gaan. Hier dronken we nog gezellig rode wijn en gingen we een beetje op tijd slapen.

Vrijdag 25 januari hadden we vanuit school een excursie naar het gemeente museum in Den Haag. Er was een tentoonstelling over sterke vrouwen in de mode en hier stond kleding tentoongesteld van bijvoorbeeld Chanel en Dior. Heel interessant. Met Tara ben ik wel drie keer door de tentoonstelling heen gelopen en we maakte veel foto’s. Op naar huis. Vanuit Den Haag pakte ik de trein naar Eindhoven om daar in de trein naar Venlo te stappen. Een lange reis maar ik kon heerlijk naar buiten kijken hoe mooi de wereld wit was van de sneeuw. ’s Avonds had ik een rustig avondje met Jørgen en we keken weer naar YOU de serie.

Zaterdag 26 januari was het dan zo ver. Vriendinnendag 1.0. Voor het eerst organiseerde we een vriendinnendag met z’n alle. ’s Morgens gingen Inge en ik met Jørgen zijn stiefvader op pad om voor de carnaval iets op te halen. Wat? Dat zien jullie na de carnaval. Om 3 uur spraken we af met de meiden om bij iemand bij elkaar te komen met ieder een eigen gemaakt hapje en wat speciaal biertjes. Om half 8 werden we opgehaald om naar Maasbree te gaan. Een dorpje verderop. Daar hadden we een arrangement van drie uur met anderhalf uur bowlen, drie keer snacks en onbeperkt drinken. Na de vele biertjes, snacks en heel veel lachen was het tijd om naar de stad te gaan. Tot twee uur danste ik mee met de rest daarna was het voor mij tijd om naar huis te gaan.

Zondag 27 januari moest ik weer een lekker dagje werken. Ondanks dat ik dacht dat ik een kater zou hebben viel het mee. Nergens last van?! Een chille werk dag, die dan ook snel weer voorbij ging. ’s Avonds aten we bij mij thuis, beenham met aardappeltjes. Ook gingen Jørgen en ik nog lekker in bad en was het al weer vrij snel tijd om te gaan slapen.

Op naar een nieuwe week. Met nieuwe afspraken en doelen. Fijne week!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.