Week van Liek, 3/2019

Later dan gepland maar hij is weer online. Week nummer 3. Deze week bezocht ik de tandarts & fysio. Had ik een sportafspraak, werkte ik in het weekend en zat ik op school. Veel lees plezier!!

Maandag 14 januari, had ik een afspraak bij de tandarts. Er moesten weer een aantal vullingen geplaatst worden en dit deed ik dan ook met verdoving. Om negen uur was ik aan de beurt en om kwart voor tien liep ik de deur alweer uit met voor mijn gevoel dikke lippen. Snel terug naar het huis van mijn vriend waar ik met koppijn nog even terug het bed indook. Na mijn ochtend dutje ging ik terug naar huis waar ik in mijn atelier dook. Stoffen knippen was de planning en dit werd dan ook gedaan. Na het avond eten pakte ik de trein om naar Arnhem te gaan.

Dinsdag 15 januari, begon mijn dag wat later dan normaal. De Nederland lerares was ziek, mentor uur en de Nederlandse les vielen hierdoor uit. Om elf uur begon de rekenles maar omdat ik daar vrijstelling voor heb hoefde ik pas om half 1 op school te zijn. Ander half uur modetekenen en anderhalf uur ondernemen. Na school pakte ik meteen de bus door naar het sporten en dit deed ik dan ook een uurtje. Heerlijk even alles eruit sporten! In het gebouw waar ik sport, zit ook een fysiotherapeut en hier moest ik naar toe. Laatst ben ik naar de dokter geweest omdat ik zoveel last heb van hoofdpijn. Ik werd doorverwezen naar de fysio en gelukkig hadden ze hier nog een plekje voor de woensdag. Toen dit geregeld was, pakte ik snel de bus naar huis en begon met koken. ‘S avonds werkte ik nog aan school voor het tijd was om te slapen.

Woensdag 16 januari, op woensdagen ben ik altijd vrij. Ik benutten mijn dag goed en stond op tijd op om aan school te werken. Na een heerlijke salade als lunch te hebben pakte ik rond twee uur de bus richting de fysio. Toen ik aan de beurt was ging ze kijken wat er precies met mij aan de hand was. Ze probeerde mijn rug en nek te kraken want dit zat helemaal vast. Dit lukte helaas niet en ze ging proberen het losser te masseren. Dit lukte beter en ik ging met erge hoofdpijn terug naar huis. Het bed in, koken en weer het bed in. Op tijd slapen want door die massage had ik nog ergere hoofdpijn gekregen dan dat ik al had.

Donderdag 17 januari, was ik te laat op school. Door de slechte nachtrust en erge hoofdpijn had ik me verslapen en kwam ik later. Na school was het weer tijd om te sporten. Dit keer had ik een afspraak staan. We zouden kijken naar het schema wat ze voor me gemaakt hebben en hoe het beviel. Het schema bevalt me prima en de been oefeningen mochten wel wat hoger in de kilo’s. Dit werd deze training een stukje zwaarder maar dat mocht ook wel. Na het sporten weer lekker naar huis. Jørgen was bij mij en we besloten samen te gaan uiteten. We gingen eten bij Dadawan in Arnhem. Dit is echt een van mijn favoriete plekken als ik zin heb in sushi maar niet veel geld of honger heb. Dadawan is eettent waar ze lekkere sushi, poke bowls en andere gerechten serveren en daarbij spot goedkoop.

Vrijdag 18 januari, laatste dag naar school en dan weer terug naar Limburg. Van half tien tot half vier werkte we in het naaiatelier. Na alle aanpassingen in het patroon maakte ik het tweede proefmodel van de jurk. Als laatste les hadden we weer Grafis en hier maakte ik ook een patroon van de jurk. Om half 5 mochten we naar huis. De trein terug naar Limburg, eten en een avondje op de bank met mijn vriend.

Zaterdag 19 januari, work day!! Heerlijk een beetje uit kunnen slapen. Om half twaalf hoefde ik pas te beginnen met werken. Ik heb tot half zes gewerkt en na het werken ging ik weer lekker naar huis. Zaterdag is soep dag bij ons thuis en mijn vriend en ik aten bij mij thuis een soepje met stokbroodje mee. Na het werken besloot ik een avondje in mijn atelier te werken i.p.v. op stap te gaan. Ik heb het wat drukker omdat de carnaval eraan komt en hierdoor ik een aantal carnavals pakjes moet maken voor vrienden en bekende. Jørgen ging bij zijn vrienden zitten en pikte me daarna thuis op, om bij hem te slapen.

Zondag 20 januari, was het weer een werk dagje. Van twaalf tot half zes heb ik weer lekker gewerkt. Na het werken aten we bij Jørgen frietjes en gingen we naar mij om mijn tas op te pikken. In de avond keken Jørgen en ik nog een aflevering van de serie YOU. Daarna gingen we lekker slapen, klaar voor een nieuwe week!!

Fijne nieuwe week!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.