Wat deed ik met de feestdagen?

Aller eerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! Hier even een update van mij en de afgelopen twee weken.

Voor het eerst vierde ik kerst niet thuis, maar met mijn vriend en zijn familie in Oostenrijk. Ik ging voor het eerst op ski vakantie en nam daar skilessen. De lessen bevielen me goed en de laatste dag ging ik dan ook met hun mee te piste op. Nieuwjaars avond heb ik gevierd met vrienden en vriendinnen en het was een gezellige bedoeling met hapjes, drankjes en vuurwerk. Zoals nieuwjaar hoort te zijn.

De blogs die ik schreef over mijn ski vakantie in Oostenrijk, komen binnenkort online! Ik hoop dat jullie hier van gaan genieten. Verder wil ik ook nog een blog gaan schrijven over de reis naar IJsland die ik bijna 2 jaar geleden maakte met mijn vriend, zijn zus en haar vriend. Lijkt jullie dit interessant? En wat zou je dan graag willen lezen? Laat het onder in de reacties weten!

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.