23 December 2018

Vandaag iets anders dan anders. Hierna nog 1 dag en dan is het voorbij met mijn blogmas. Dan komen de blogs over wintersport online! Maar nog voor ik ga afsluiten wil ik nog vertellen wat mijn wensen of plannen zijn in 2019. Ik heb er een beetje over na gedacht maar in de loop van 2019 zal er nog veel bij komen en een aantal dingen afvallen die niet haalbaar zijn. Bij deze mijn wensen voor 2019:

  • Aankomend jaar wil ik graag mijn blog groter en betaald maken. Ik vind het bloggen heel leuk om te doen en wil hier zeker meer tijd in steker om meer volgers te krijgen. Laterna wil ik graag een premium abbonnement nemen op mijn blog zodat ik er nog meer uit kan halen wat erin zit.
  • Een volgende wens is dat ik mijn bedrijf groter wil maken. Ik heb een naai atelier, waarbij ik voor mensen in mijn omgeving kleding reparatie’s doe en kleding op maat maak. In het anderhalf jaar dat ik mijn bedrijf heb, is het meer gaan groeien en aankomend jaar wil ik hier nog meer mee gaan doen. Ik wil groeien en mijn klantenkring groter maken, verder wil ik ook andere dingen erbij gaan verkopen. Uiteindelijk is mijn doel dat ik kan leven van het geld wat er binnenkomt en ik niet meer extra hoef te werken, maar dit zal lang gaan duren.
  • Aankomend jaar wil ik ook heel graag een stage in het buitenland doen. Een mode stage waarbij ik kleren mag maken voor misschien een bekende ontwerp(st)er of bekend mode bedrijf, zou ik echt tof vinden. En daarbij het liefste in het buitenland.
  • Het volgende wat ik graag wil is veel dagjes uit en weekendjes weg. Met vriendinnen, mijn moeder of mijn vriend maakt niet uit met wie. Zolang het maar gezellig is. Ik houd er van om gezellige dingen te doen, al is het maar een lunch of een koffietje ergens.
  • Wat ik ook nog graag zou wensen voor 2019 zijn vakantie’s. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan en nieuwe dingen van de wereld en mezelf te ontdekken. Afgelopen en dit jaar ben ik allebei de jaren 3x op vakantie geweest. Absurd eigenlijk maar ik hou ervan en ik werk hard voor het geld wat ik graag op spaar voor een volgende vakantie. De meeste vakantie’s zijn rund um hauze en daarom ook geen jackpot prijzen.
  • Ik denk dat dit een van de laatste wensen is die ik graag zou willen gaan uitvoeren in 2019. Een fotografie cursus en dan echt een goede. Zo in de avond uurtjes. Zodat ik straks al mijn eigen producten nog beter kan fotograferen als dat ik nu kan. Misschien wel zonder na te denken.
  • Verder vind ik het heel lastig. Ik ben gelukkig met wat ik heb. Een lieve vriend en lieve vriendinnen, leuke baan, prima kamer in Arnhem, doe een mega leuke opleiding. En heb te gekke (schoon)ouders die me overal in steunen. Ik hoop dat ik aan het einde van 2019, misschien wel volgend jaar met blogmas 2019 alles of bijna alles mag afvinken van dit lijstje en zo niet kan ik het altijd nog mee nemen naar 2020.

Wat zijn jullie wensen voor 2019? En welke wens van mij hoop je dat zeker uitkomt?

X Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.