22 December 2018

Als je Netflix hebt, heb je met de blog die ik vandaag schrijf geluk! Ik ga namelijk een aantal Netflix films reviewen. De afgelopen tijd heb ik een aantal kerst films gekeken die op Netflix staan. Omdat ik er een aantal zo leuk vond wil ik dit met jullie delen zodat jullie die films ook kunnen gaan kijken! Hopelijk heb je er wat aan..

The princess switch.

We starten met ‘The Princess switch’. In de week voor Kerstmis ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Laatstgenoemde valt dan weer voor de verloofde van Margaret. Een ingewikkeld verhaal maar leuk voor een regenachtige, bankhang dag met een kop warme chocomelk en chocolade.

A Christmas prince.

De volgende keer ik eigenlijk vorig jaar al, maar omdat het tweede deel op Netflix kwam keek ik hem dit jaar nog een keer. Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk om een goed stuk te schrijven over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag. Een leuk verhaal en ideaal om als korte film marathon te doen met deel twee.

A Christmas prince: The Royal Wedding.

Zoals ik al zei hierboven, het tweede deel kwam dit jaar op Netflix en die ben ik dan ook meteen gaan kijken. Prince Richard en Amber zijn druk in de weer met hun huwelijksvoorbereidingen. Ze zijn van plan om rond de kerstdagen te trouwen, maar Amber vindt het spannender dan gedacht – zou ze wel een goede prinses en toekomstige koningin van Aldovia zijn? Aan de andere kant heeft Prince Richard ook een aantal crisissen die hij moet oplossen, en dat terwijl de bruiloft steeds dichterbij komt. Een spannend verhaal weer. Ondanks dat ik het verhaal van de tweede film slechter vond is het heerlijk om hem te kijken.

The Christmas Chronicles.

Na aanleiding van een korte intro en het plaatje zou ikzelf niet snel kiezen voor deze film, hij trok me niet. Maar omdat ik er zoveel leuke verhalen over hoorde, ben ik hem toch maar gaan kijken. Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur. Een spannend en tevens leuk verhaal met een vleugje fantasie. Heerlijk en ook geschikt om te kijken met iets oudere kinderen.

Christmas with a view.

Christmas with a view heb ik ook gekeken en ik vond het een leuke film. In het begin denk je dat het een standaard verhaal is maar de regisseur heeft er zijn draai aangegeven waardoor het verhaal leuk blijft. Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen. Zullen hun paden elkaar voortdurend kruisen, zal hun gedeelde passie voor koken hen samenbrengen of zullen ze door geheimen uit elkaar worden gehouden? Dit verhaal vind ik zo leuk en ik denk dat ook veel mensen het verhaal “herkennen”.

The Holiday Calendar.

Dit vond ik een heel leuk verhaal. Anders dan anders maar toch weer hoe je verwacht dat de film zou gaan. Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde. Ik vind deze film zo leuk en origineel dat ik hem nog 5x kan kijken. 😉

Misschien heb je een aantal van de films al gezien maar hopelijk heb je nog wat aan mijn blog! Welke kerst films heb jij al allemaal gezien?

x Lieke

Een gedachte over “22 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.