21 December 2018

Vandaag schrijf ik een blog over kerstpapier! Je zult wel denken; kerstpapier? Yes en dan vooral het versieren van kerstpapier of leuk inpakken van een kerstcadeau. Ik heb 3 leuke opties uitgekozen voor jullie zodat jullie aan de gang kunnen met jullie kerstcadeaus!

De eerste is er een die vooral leuk is om te doen met kinderen. Kerstplaatjes uitknippen en opplakken of misschien heb je nog wel stikkers liggen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

De tweede is stempelen. Je kunt stempels kopen, maar waarom zou je kopen als je het makkelijk zelf kunt maken? Waarschijnlijk heb je de benodigdheden ook nog thuis liggen. Het is de bedoeling dat je een aardappel pakt en die door de helft snijd, daarbij snijdt je in allebei de helften een figuur die je als stempel wilt gebruiken. Zo haal je rondom het figuur het aardappel weg met een mesje en ontstaat er een vorm die je kunt gaan verven, waardoor je het kunt gebruiken als stempel.

De derde en laatste is er een die geverfd is met witte “stippen”, waardoor het lijkt alsof er sneeuw valt. Verder heeft deze een koordje er om heen met daaronder een leuk kersttakje en besjes om te versieren. Een korte uitleg maar ik weet zeker dat dit heel leuk is om met verschillende soorten takjes te doen. Misschien wel een neppe roos voor je lover!

Ik ben wel benieuwd of jullie de cadeaus laten inpakken bij de winkel of zelf doen? Ik wens jullie in ieder geval succes met inpakken!

x Lieke

Een gedachte over “21 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.