20 December 2018

Ik schreef al een blog over cadeau ideeën voor hem en voor haar. Nu schrijf ik er een met cadeau ideeën voor stellen. Je ouders, je opa en oma, je oom en tante of misschien wel je beste vriend en haar vriend. In ieder geval cadeau ideeën wat je kunt geven aan een stel.

Een leuk cadeau voor wijn liefhebbers, een wijn proeverij! Sommige mensen vinden het heerlijk om dingen te ondernemen, zoals een wijnproeverij. Meer leren over wijn en daarbij verschillende wijnen proeven. Ideaal vinden sommige stellen dan ook. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat restaurants een high wine doen i.p.v een high tea, leuke tip als een wijnproeverij toch boven je budget ligt.

Het volgende vond ik via Bongo.nl. Maar ook in verschillende supermarkten zijn dit soort “bonnen” te koop. Het zijn verschillende prijsklasse’s waarin je de bonnen kunt kopen. Een nachtje weg bijvoorbeeld dit kun je kopen voor 49,90 en je kunt hierbij kiezen uit 140 hotels in Nederland. Ideaal, jij geeft ze een nachtje weg cadeau en hun bepalen zelf waar naar toe. Dit zelfde heb je ook in diner, high tea of wellness bonnen.

Dit is een cadeau idee voor stellen die samen wonen of bijna samen gaan wonen. Er is niks leukers dan iets persoonlijks krijgen voor in je huis. Een foto lijst met verschillende foto’s, een grote plant of misschien wel een bordje met een leuke tekst met persoonlijke waarde. Als voorbeeld heb ik dit thee doosje. Je kunt hem zelf personaliseren op toursurprise.nl en hierdoor je cadeau persoonlijker maken.

Het zijn nog maar een aantal dagen tot kerst dus de kerstcadeau’s inslaan moet snel gebeuren. Heb jij alle kerstcadeau’s al gekocht?

x Lieke

Een gedachte over “20 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.