19 December 2019

December gaat zo snel!! De laatste dagen van blogmas breken aan en eerlijk gezegd vind ik het niet erg! Vrijdag ga ik lekker op vakantie en is het tijd om daar lekker over te gaan bloggen! Maar eerst nog een blog over een kerst of nieuwjaars outfitje, zodat jij die kan gaan scoren terwijl ik op de piste sta! Vandaag zoek ik de outfits uit vanuit de site van de ZARA!!

Als je op de site bent, staat er bij het kopje dames een kopje met dress time. Daar vind je alle “party” outfits, net wat wij nodig hebben!! Ik trap dit keer weer af met een jumpsuit. Een hele mooie! Ik vind deze kleur echt geweldig en hij is goed te combineren met een zwart colbertje of ander mooi jasje. Met nieuwjaar zou je hem zelfs zonder jasje kunnen dragen. Wil je hem vaker aan? In de zomer kun je het makkelijk aan naar een net feestje als een bruiloft of misschien wel naar een festival! In de winter zou je het in combinatie met een jasje zeker naar een bedrijfsuitje, bruiloft of ander feest! Zolang jij je er goed in voelt, is het goed!

Prijs €59,95 euro.

Opzoek naar een neutraal truitje? Ik heb hiervoor de perfecte top gevonden! Deze top is in het zwart en grijs beschikbaar en heeft kraaltjes op de bovenkant van de mouwen. De top is leuk op een rok zoals het model aanheeft maar is ook zeker leuk met een spijker of leren rok te combineren! Niet van de rokjes? Op een leuke flair of skinny broek is hij ook fantastisch! Omdat hij neutraal is, kun je hem het hele jaar door dragen.

Prijs €29,95 euro.

Iets anders dan normaal. Ik zag deze tas voorbij komen en ik dacht; waarom zou ik geen tas showen? Hoe leuk is die en hoe leuk is het om met een tas je outfit helemaal compleet te maken. Misschien denk je wel ik heb nog wel ergens een zwart jurkje wat ik aan kan doen met kerst, dan is deze tas helemaal een Eye catcher en het maakt je outfit echt helemaal af!! De tas is het hele jaar leuk te combineren. Draag je iets zwart met goud of zilver? De tas staat daar helemaal geweldig bij! Draag je iets met donker blauw? Ook dan is de tas perfect om je outfit af te maken. Bang dat de print te druk is? Meestal is dit iets wat tussen je oren zit, print op print kan heel goed zolang de kleuren maar kloppen!

Prijs €39,95 euro.

Dit vestje is ook wat neutraler maar toch met glitter! Het staat heel leuk over dat ene zwarte jurkje wat je nog had hangen van vorig jaar! 😉 Vind je je jurk net wat te saai? Dan is dit een goede opvulling van de outfit. Misschien heb je wel een jurk zonder mouwen, ook dan is dit een leuke oplossing om toch dat jurkje aan te doen met de kerst. Wil je het met nieuwjaar aan dan is dit een perfect vestje om aan te doen mocht je het koud krijgen op je feestje! Je kunt hem het hele jaar door nog combineren naar een feestje maar ook naar je werk of school kan dit zeker!

Nou dat was het dan, de kerst/nieuwjaars outfits van de ZARA. Mijn favoriete is toch echt de tas! Welk item is jouw favoriete?

x Lieke

Een gedachte over “19 December 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.