18 December 2018

Ook al doet een zeepje van Rituals of een cadeaubon van Douglas het bij mij altijd goed, wil ik jullie toch wat leuke originele ideeën van cadeaus laten zien. Deze cadeaus kun je dus gebruiken bij het kopen van een cadeau voor bijvoorbeeld: je moeder, oma, zus of een vriendin. Heb je zelf nog meer leuke en originele ideeën? Let me know!

Een van de eerste waar ik aan denk als ik niet weet wat ik moet vragen is een boek. Dit omdat ikzelf nooit boeken koop. Maar krijgen is natuurlijk altijd leuk. Zo vind ik boeken over reizen, fotografie of mode altijd leuk om te lezen maar zal ik het zelf niet snel kopen. Dus houdt je persoon ook van fotografie dan is een boek over fotografie leuk om te geven, zo ook met mensen die van reizen houden, hiervoor is een reis boek een goed idee! Geen idee wat voor boek je moet kopen? Zoek dan een boek wat hoog staat aangeschreven, op dit moment staat het boek van Michelle Obama hoog in de lijst, maar een kookboek kan natuurlijk ook altijd! Is het een jonger persoon? Het bucketlistboek is ook nog altijd een leuk idee!

Bij een vrouw kun je bijna altijd wel aankomen met iets voor het uiterlijk. Misschien een stijltang? Of krultang? Als het dat niet is, is het misschien wel tijd voor een nieuwe föhn. Ik vond deze op bol.com en wat is hij mooi!!! Iedereen wilt toch z’n mooie föhn?! Er zitten ook nog 2 kapjes bij die je erop kunt zetten.

Verder vond ik het BESTE cadeau wat je maar kunt geven, tenminste als diegene een bad heeft thuis en daar ook graag gebruikt van maakt. Dit cadeau zet ik vast op mijn verlanglijstje voor volgend jaar! Heerlijk toch als je in bad kunt gaan met een boek, je telefoon binnen handbereik hebt en nog een wijntje voor je neus hebt staan! Ik wist het wel, laat dat bad maar vast vol lopen! 😉

Ik kan zo nog 10 dingen opnoemen wat ik echt leuk vind om te krijgen. Maar het moet wel origineel blijven he!? Ik heb je 3 leuke optie’s gegeven. Hopelijk zit er iets bij waar je wat aan hebt. Mocht je zelf nog leuke originele ideeën hebben? Laat ze vooral achter in de reacties!!

x Lieke


Een gedachte over “18 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.