17 December 2018

Maandag. Brrr wat is het koud vandaag. Het is echt dikke truien weer. Vandaar dat ik jullie vandaag een aantal van mijn favoriete truien ga laten zien! Zelf draag ik niet vaak truien, alleen als ik het echt koud heb. Maar als ik het koud heb heeft al snel iedereen het koud. 😉

De trui waar ik mee begin is echt mijn favoriete, hij is niet te dik en heeft een mooie v-hals. Doordat deze trui een mooie v-hals heeft is het leuk te dragen op een hemdje waar kant aanzit zodat dit er boven uit komt. Deze trui draag ik meestal op een zwarte flair broek en het hemdje wat ik er onder doe is ook zwart. Ik heb deze trui gekocht bij de H&M voor toen 9,99 omdat het een aanbieding was, nu is hij te koop voor 19,99. Hij is verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs en groen.

De volgende trui die ik jullie laat zien is er een van Nikkie Plessen. Ik draag deze dan ook vaak naar school, omdat die lekker warm is en ook weer niet te dik. Hij is leuk te combineren met een spijkerbroek hoe ik hem ook altijd draag. Hij wordt nog op veel sites te koop aangeboden en de prijzen zijn verschillend omdat hij op het moment bijna overal in de sale is.

Mijn laatste favoriete is geen trui maar een vest. Dit vest komt van het met the north face en is een fleece vest. Ik vind het heerlijk om deze aan te trekken als ik thuis ben en het daar koud krijg omdat ik niks doe. Ook gaat deze trui altijd mee als ik op vakantie ga en ik draag hem dan ook graag ’s avonds in de zomer als het afkoelt. Hij is er in verschillende modellen en kleuren en de prijs is ook hier weer heel verschillend. Mijne heeft rond de 70 euro gekocht maar was wel in de sale. Ze zijn wat prijziger dan sommige andere fleece vesten maar de kwaliteit van the north face blijf ik altijd heel goed vinden daarom betaal ik liever wat meer.

Hoe ziet jouw favoriete trui eruit?

x Lieke

Een gedachte over “17 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.