14 December 2018

Hoe lekker is het om je huis te decoreren met kerstversiering? HEERLIJK!! Ik laat jullie vanavond een aantal leuke ideeën zien over hoe je je huis kunt decoreren. 

DIY

Misschien heb je het al in huis misschien ook niet. Ik kocht vroeger  een graveerpen bij het kruidvat, zodat ik dit soort dingen kon doen in glas, hout of kunststof.  Je bedenkt een naam, patroon of tekst wat je er invult graveren en zo ga je beginnen. Mocht het licht uitvallen is het altijd nog een optie om de tekst te verven of met een stift “in te kleuren”.

De familie komt dit jaar bij jou thuis eten en je wilt het anders aan pakken dan gewoon maar een servetje op het bord. Zoek wat leuke takjes bij elkaar. (naam) kaartje er aanbinden en klaar is je decoratie voor op het bord. 

Wil je wel decoratie maar niet te opvallend? Dan is dit perfect. creëer een gezellig schaaltje doormiddel van kaarsen met een paar takjes dennenboom en ook jij hebt de kerstsfeer in huis! 

Ook een leuke is deze schaal met daarin verschillende maten en kleuren kerstballen. Dit kun je doen als je dit jaar ballen over hebt omdat je een kleinere boom hebt dan andere jaren. Of als je de kleuren uit de boom terug wilt laten komen op andere plekken in het huis. Heel simpel maar heel leuk! 

Wat een schatje is dit plaatje he? Oké probeer even de pup weg te denken. De “bal” is makkelijk te maken. In vele knutselwinkels of misschien zelfs bij de action hebben ze van die piepschuimen ballen maar ook kransen. Het is heel simpel. Je prikt er wat takjes in hier en daar en je hebt je eigen “kerstbal” of kerstkrans gemaakt!! 

De aller leukste decoratie blijft toch echt de sneeuw! Bij mij in Oostenrijk met kerst ligt hij er zeker! Ik ga duimen dat het hier in Nederland ook gaat verschijnen! 

Ik hoop dat jullie iets aan mijn decoratie tips hebben! Wat vind jij de leukste kerst decoratie? 

x Lieke

Een gedachte over “14 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.