12 December 2018

Kerstcadeau’s voor hem! Mijn vriend en ik hebben nog nooit samen kerst gevierd. Ik haalde ook nooit cadeaus voor hem voor kerst, omdat hij toch op vakantie was. Elk jaar werd er besproken met vriendinnen onderling wat ze hun vriend gingen geven. Meestal was het iets van een geurtje, horloge of een portemonee, je weet het wel die standaard dingen!

Maar wat geef je nou aan iemand die alles al heeft? Mijn vriend bijvoorbeeld; als hij iets nodig heeft, koopt hij het. Als hij iets leuks ziet, 9 van de 10 keer koopt hij het ook. Dus bij deze een aantal origineel ideeën om je vriend cadeau te doen!  

Via de site http://www.coolgift.com kwam ik bij het idee van een Ibed tablethouder. Dit is een soort tafeltje wat je op je benen kunt zetten als je in bed ligt of op de bank zit. In het tafeltje zit een gleuf waar je de iPad in kan zetten en zo dus makkelijk een film of serie kunt kijken. Heeft je vriend geen iPad? Geen probleem, de tafeltjes kun je ook gebruiken om een laptop op te zetten, je huiswerk op te maken of misschien wel een ontbijt op bed! 

Prijs €18,95  euro

Verder is het altijd handig om je ogen en oren op te houden. Misschien is zijn favoriete trui met gaten nu echt aan vervanging toe of misschien zegt hij al een aantal weken dat zijn scheerapparaat raar doet. Dit soort aankopen doen mannen niet snel. Zo had mijn vriend al jaren een adidas trainingsbroek en vanaf dat ik met hem ben is hij al kapot. Laatst heb ik de knoop doorgehakt, hij kreeg nog steeds een verjaardag cadeau dus ik kocht voor hem een nieuwe trainingsbroek. Blij dat die was!! 


Houdt je vriend/man van koken? Bier? Of whiskey? Op https://www.yoursurprise.nl vond ik persoonlijke cadeaus, hier kun je dus iets laten maken met zijn naam erop. Een leuke tekst. Misschien wel iets met de datum waarop jullie een relatie kregen of trouwde. Een persoonlijk cadeau is altijd een leuk cadeau!!

https://www.yoursurprise.nl/kerstcadeau/kerstcadeau-voor-hem 

Tip: Je moet voor een man niet iets doen wat heel overdreven is. Wij vrouwen houden ervan als een man een weekendje weg voor ons regelt. Mannen vinden het veel leuker om dingen te krijgen waar ze iets aan hebben. Terwijl wij veel meer van de herinneringen en momenten zijn. Dus houdt het goed in je achterhoofd dat hij het veel leuker vind als jij voor zijn deur staat met een cadeau of misschien wel een nieuw lingerie setje, dan dat je aankomt met een weekendje weg. 

Hierbij heb je wat inspiratie wat leuke cadeau’s zijn voor je vriend/man. Mijn vriend houdt van game dus voor hem zou een spel ook altijd leuk zijn. Houdt je vriend van de natuur en wandelen dan koop je iets in die trend. Houdt je vriend meer van films? Koop een film maak er een pakketje met bier, popcorn en snoep en je hebt een filmavond pakket dat je hem cadeau doet. Mocht je het nu echt niet weten dan kun je altijd een reactie plaatsen, misschien kan ik je helpen! Heb je al een cadeau voor je vriend/man gekocht? Ik vind het heel leuk om te weten wat jullie hebben gekocht dus wees vrij om het in een reactie te plaatsen! 

x Lieke

Een gedachte over “12 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.