11 December 2018

Na een dagje school pakte ik de trein terug naar Limburg. Een avondje knutselen stond op de planning. Met mijn schoonzus Stephanie en schoonmoeder Angelique kochten we laatst een lege ring die we als kerstkrans gingen versieren. 

Omdat ik meteen vanuit school kwam, at ik bij Stephanie mee. Rond kwart voor 8 was ook Angelique er met alle spullen en konden we beginnen.  Aller eerst begonnen we met de mos. De mos hield je met een hand vast en met de ander hand deed je het ijzerdraad omwikkelen. Alle drie deden we de mos niet geheel op de ring maar lieten we een deel open. Daarna ging je een beetje spelen met de takken en versieringen. 

Nadat we er allemaal wat mos, takjes en kerstballen op hadden zitten, was het tijd voor de lampjes. Stephanie en ik hadden een touw waar lampjes in zitten, Angelique had een slinger met lampjes. Tussen het knutselen door genoten we nog van een kopje thee met een tompoes. 

Toen ook de lampjes erin zaten was de krans bijna klaar. De laatste versieringen werden erin gehangen en hij was klaar om op te hangen. Hier zie je onze resultaten; 

Angelique

Stephanie

En als laatste mijn krans

Na het opruimen, ging ik lekker naar huis. Waar de krans nu in de keuken hangt. Ik sloot de gezellige avond af met een douche en ging lekker slapen. Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens kerst stukjes of kransen maken, let me know!? 

x Lieke


Een gedachte over “11 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.