10 December 2018

Vandaag show ik jullie mijn 3 favoriete kerst/nieuwjaar outfits van de C&A!!

Vandaag show ik jullie weer 3 favoriete kerst/nieuwjaar outfits, dit keer van de C&A. En ook vandaag weer tips hoe je het door het jaar heen vaker kunt dragen.

Waarom C&A? De C&A is een winkel waar ik op mijn leeftijd (22 jaar) niet snel aan denk om iets te kopen. Maar ik moet eerlijk toegeven ze hebben soms echt leuke dingen in de winkel hangen. De laatste tijd loop ik er wel eens naar binnen of kijk ik op de site. Dan zie ik weer een aantal leuke dingen waarvan ik denk dit heeft niemand van mijn leeftijd omdat iedereen ergens anders kleding koopt. 

We starten vandaag af met een jurk. Een zwarte half door schijnende jurk. Ik vind deze jurk geweldig! Helemaal hip en helemaal kerstig! Een elegante look maar toch ook weer nonchalant. Door de winter heen is hij leuk te combineren met een wat wijdere trui er overheen, laartjes er onder met een dikkere panty en je bent helemaal klaar. In de zomer zou ik er niet te veel over nadenken. Misschien leuk voor een festival met een zwart leren jasje. Of voor een wat sjieker feest met een colbert? Het kan allemaal.

Prijs €17,- euro.

Het tweede wat ik jullie laat zien is dit hele leuke roze/rose/koper kleurig rokje! Hij is heeeel cute! Zoals je op de foto ziet is die leuk te combineren met een trui en dr. Martens eronder. Maar hij is ook leuk met een zwarte blouse met colbert of met een zwart leren jasje als je een wat stoerdere look wilt. In de zomer kun je hem makkelijk aan zonder panty en is hij leuk te combineren met een zwart hemdje of t-shirtje en een leuk sandaaltje eronder.  In de winter is hij leuk te combineren met een panty met een glitterlijn erin en een trui. Zo draag je hem het hele jaar door zonder dat het echt een kerst gevoel geeft door de glitters. 

Prijs €15,- euro

Deze broek is geweldig!! Hij ziet er lekker zittend uit en ook nog met een glittertje zodat hij met kerst en/of nieuwjaar helemaal opvalt. De flair is niet heel overdreven dus als je niet snel een flair broek draagt is deze helemaal geweldig voor jou! Voor kerst en/of nieuwjaar zou ik het combineren met een leuk shirtje wat niet te druk is. Wil je hem door het jaar heen nog aan? Koop dan voor de winter een lekkere oversized trui zodat hij wat langer valt. In de zomer is de broek ook heel leuk! Combineer hem dan met een leuk hemdje en als accessoire een pet of leuke hoed en je zomer outfit is helemaal klaar! 

Prijs 17,- euro.

Het is dat ik maar 3 kledingstukken doe want ik had en zo nog 10 aan toe kunnen voegen! Zoek je iets voor kerst en/of nieuwjaar? Vergeet dan zeker niet bij de C&A te kijken! Love it hoe hun “party” collectie er nu uitziet! 

Koop jij wel eens je kleding bij de C&A?

x Lieke

Een gedachte over “10 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.