9 December 2018

Gister een “kerst” etentje en vanavond heb ik “sinterklaas” gevierd bij mijn schoonouders. We doen elk jaar eerst met het hele gezin gourmette en daarna cadeautjes. Met hele gezin bedoel ik; Jørgen zijn moeder, stiefvader, twee stiefbroers, zus en haar vriend en opa en oma zijn er ook altijd bij.

Via http://www.lootjestrekken.nl doen we van te voren een lootje trekken. Ik had een van Jørgen zijn stiefbroers maar hij had niet veel op zijn lijstje dus met inkopen doen was ik zo klaar! Opa en oma doen niet mee met lootjes trekken, daar kopen we zo een aantal kleine cadeautjes voor en van hun krijgen wij ook altijd een cadeautje. 

Jørgen zijn zus had mijn lootje en dit zijn de cadeau’s die ik gekregen heb:

Deze drie boeken, ze stonden allemaal op me lijstje dus ik ben er mega blij mee! Verder kreeg ik nog een sjaal omdat er nog een klein budget over was. Heel toevallig; ik had geen sjaal op mijn lijstje waar ik dus nog over getwijfeld had dus ook daar ben ik mega blij mee! 

Iedereen was heel blij met zijn/haar cadeaus en het was een gezellig avondje met het hele gezin. Op naar volgend jaar! Time to sleep! 

Hebben jullie sinterklaas gevierd? Zo ja wat hebben jullie gekregen?

x Lieke


Een gedachte over “9 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.