5 December 2018

Heerlijk avondje is gekomen!  Vanavond had ik een gezellig avondje gepland met Femke, Rowie en Christa. Als je me blogs van Londen hebt gelezen weet je dat ik hun ken van mijn reis naar Londen. Op Femke na, haar ken ik van de opleiding. We proberen contact te houden en elkaar te blijven zien ondanks onze drukke planningen met school en stages.

Het plannen van een avond was moeilijk en de vorige was dan ook al een keer verplaatst. Vanavond ging het dan echt gebeuren. Niemand van ons deed iets met pakjes avond dus besloten we om samen een pakjes avond te doen. Nadat we heel vaak de planning over de “cadeaus” veranderd hadden besloten we om 2 cadeaus van €7,50 te halen en een dobbelspel gingen doen.

Het is best lastig cadeaus te halen. Voor Femke zou ik snel weten wat ik zou halen, maar Rowie en Christa ken ik niet zo lang en niet goed genoeg om te weten wat ze echt leuk vinden. Ik besloot iets te halen wat ik zelf leuk zou vinden om te krijgen. Al mijn cadeaus kocht ik bij de Hema. Ik kocht een spelletje met challenges en questions kaartjes dat je kan doen met vriendinnen. Omdat ik hierbij nog iets klein kon kopen kocht ik een chocoladeletter. Net als bij het tweede cadeau, voor dit cadeau kocht ik een mok met een thee-ei en losse thee.

Omdat ikzelf gek ben van hazelnoot smaak kocht ik 2 hazelnoot chocoladeletters om bij elk cadeau het overige bedrag te kunnen vullen. Tot er in het nieuws en krant kwam dat de hazelnoot chocoladeletters terug moesten omdat er iets inzat wat niet klopte. Helaas maar ze moesten terug. Vanmiddag bracht ik deze nog snel even terug. Hema heeft het daarin tegen goed opgelost, ik mocht 4 chocoladeletters pakken in “ruil” voor de hazelnoot chocoladeletters. Dat betekende dus dat ik per cadeau 2 chocoladeletters kon inpakken. Mooi mee genomen en lief van de Hema dat ze dit doen! 

Gezellig avondje is gekomen! 

Femke was al eerder bij mij zodat we samen konden eten en wat lekker konden inslaan. We haalde wraps waar we kipfilet, kruidenkaas, sla en komkommer in deden. Verder haalde we nog chips, worstjes en kaas. We begonnen met dobbelen. Het spel ging als volgt: 

  • Als je 1 gooit, moet er een cadeau worden weggegeven aan een andere deelnemer.
  • Als je 2 gooit, moet iedereen zijn/haar cadeau aan de persoon rechts geven.
  • Als je 3 gooit, gebeurt er niks en mag de volgende gooien. Wij maakte hier in het begin uitpakken van en laterna werdt dit cadeau naar de persoon links van je.
  • Als je 4 gooit, moet je met iemand een cadeau ruilen. 
  • Als je 5 gooit, mag je een pakje bij iemand “stelen”
  • Als je 6 gooit, mag je een pakje van de stapen pakken maar nog niet uitpakken. Laterna werdt dit bij ons ook stelen en weer later werd het ruilen. 

Toen alle cadeautjes uitgepakt waren, stelde we een timer in. Als die af zou gaan waren de cadeaus die je vast had van jou! Maar toen we bezig waren bleef iedereen azen op het cadeau wat ze graag wilde hebben. Toch bleek het voor iedereen weer verschillend te zijn er was niet echt een “favoriet”. Toen er nog 9 minuten op de timer stond zei een van de meide “ik vind het eigenlijk wel leuk wat ik nu vast hem” waarop de rest meteen volgde “ik ook”. We besloten daarom ook niet meer verder te spelen en de cadeaus te houden die we op dat moment vast hadden. Ik had mijn eigen cadeaus vast en dat vond ik helemaal niet erg, het was gekocht met het gevoel “ik zou het leuk vinden op te krijgen”. 

De andere cadeaus waren een aantal showergel’s, body lotions, douche crèmes en dingen voor de uiterlijke verzorging. Verder was er nog een gewild cadeau onder Rowie, Christa en Femke dat was een lichtbox waarvan je de tekst kan veranderen, zelf heb ik deze al anders had ik hem ook zeker leuk gevonden. Ook was er een drankspel en wat spulletjes die je kan gebruiken als decoratie van je kamer. Hele leuke cadeaus waren er in het spel en voor mij maakte het dan ook niet echt uit wat ik zou krijgen. Toch vind ik het grappig en ben ik blij met mijn eigen cadeaus. Oh ja omdat ik vier chocoladeletters had, besloot ik er iedereen een te geven. Vier vond ik toch net wat overdreven om alleen op te eten. 

Dit is dus wat ik kocht en kreeg! 

Ik hoop dat jullie ook een fijne (pakjes) avond hebben gehad. Ik ben ook heel nieuwsgierig wat jullie gekregen hebben. Laat het me weten in de reacties! 

x Lieke

Een gedachte over “5 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.