3 December 2018

Bij ons thuis doen we al een aantal jaar geen cadeaus meer voor elkaar kopen met sinterklaas en kerst. We doen een datum prikken om een gezellig avondje met elkaar te eten. Dit lukt nooit met kerst, mijn broer is kok en mijn zusje werkt ook in de horeca dus die zijn 9 van de 10 keer aan het werk met kerst. Bij mijn vriend thuis doen we wel lootjes trekken en cadeaus kopen voor sinterklaas. We doen dit voor een bedrag van €60,- euro. We trekken lootjes via http://www.lootjestrekken.nl. Nu kon ik daar ook een verlanglijstje invullen. Dit lijstje ga ik met jullie delen! 

Het hele jaar door heb ik 100 dingen die ik wil hebben. Ik schrijf mijn lijstje normaal snel vol met verschillende cadeau ideeën, maar dit jaar was dat anders. Dit jaar wist ik totaal niet wat ik wilde hebben en dan is €60,- euro best veel. 

Ik had twee dingen waarvan ik zeker wist dat ik het wilde hebben. Het boek van Danique Bossers, “Work hard, play hard”. In dit boek vertelt Danique hoe ze een succesvol bedrijf heeft opgebouwd als begin twintiger. Het lijkt me heel interessant omdat ik straks ook een keer mijn eigen site/winkel wil opstarten. Echter ben ik heel benieuwd naar de stappen die ze genomen heeft om haar bedrijf te starten en succesvol te maken.

Het tweede cadeau wat ik zeker wil, is ook een boek. Dit boek is van Kelly Weekers en het heet “happy life 365”. In dit boek laat Kelly met simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Ze verteld over verschillende onderwerpen en hoe je gelukkig wordt in het leven. Ook heel interessant en denk dat ik hier zeker iets aan kan hebben. 

Zelf zou ik niet snel boeken kopen en hierbij kon ik zo nog 10 boeken toevoegen aan mijn lijst maar ik besloot dit niet te doen. Maar wat wil ik dan wel nog? 

Omdat ik helemaal gek ben van planten en ik bij de HEMA een mega leuke planten pot zag staan, heb ik die op mijn lijstje gezet. Online was die niet meer beschikbaar maar hopelijk heeft mijn “sinterklaas” tijd om het te halen in de winkel. Het is een mintgroene planten pot in de vorm van een apenkop. Die kleur past helemaal bij mijn kamer in Arnhem en de aap past wel bij het “jungle” thema wat ik probeer te creëren in mijn kamer. 

Ik bedacht me dat ik vorig jaar een knipmode boekje heb gekregen die toen ook op mijn lijstje stond. Omdat ik nu een mini abonnement heb van een aantal nummers ga ik die niet nog dubbel vragen. Ik besloot een kijkje te nemen op de site van de La Maison Victor, dit is ook een boekje met naaipatronen. Dit boekje komt maar een keer in de twee maanden uit. Evenals vrouwenkleding staat er in dit boekje altijd een kledingstuk voor mannen in en 2 à 3 kledingstukken voor kinderen. Voor ik het boekje op mijn verlanglijst zet wil ik natuurlijk weten wat erin staat en of het leuk is wat je kunt maken. Dit bekeek ik op de site en ik besloot het op mijn lijstje te zetten.

Omdat ik nog niet aan de €60,- euro zit besloot ik om toch nog een boek op mijn lijstje te zetten. Dit boek heet “lees dit als je topfoto’s van plekken wilt maken”, geschreven door Henry Carroll. Vorig jaar heb ik hiervan het eerste deel van de serie gekregen, “lees dit als je topfoto’s wilt maken”. Er is nog een deel van deze serie en dat heet “lees dit als je topfoto’s van mensen wilt maken”. Die wil ik ooit ook nog bestellen of vragen dus wie weet krijg ik dit volgend jaar van de sint. Dit boek geeft uitleg over de technieken die je kunt gebruiken bij het fotograferen. Handig als je er nog niet veel vanaf weet en net als mij meer wilt weten over fotograferen van plekken. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan en dan te knommelen met mijn camera en als eindresultaat mooie plaatjes te schieten. Dit boek gaat me daar hopelijk bij helpen.

Een cadeaubon of dagje weg bon heb ik als laatste nog toegevoegd aan mijn lijstje. Stel de bloempot is er toch niet meer en het bedrag kan niet voldaan worden. Ik vind ik dit altijd leuk om te krijgen. Hiermee kan ik later nog altijd iets halen als ik wel weet wat ik wil hebben. Of een dagje weg met mijn vriend aangezien ik dit ook echt leuk vind om te doen. 

Nou hierbij mijn wishlist voor sinterklaas. 9 december doen we gourmette met mijn schoonfamilie en daarna is het tijd voor de cadeaus. Als jullie het leuk vinden kan ik een update geven wat ik wel en niet gekregen heb. Wat hebben jullie op je wishlist staan? En wat vind je het leukste op mijn lijstje?

 X Lieke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.