2 December 2018

Vandaag show ik jullie mijn 3 favoriete kerst/nieuwjaar outfits van de H&M!!

Door de gehele maand heen wil ik jullie outfits laten zien. Dit doe ik om jullie op ideeën te brengen wat jullie kunnen gaan dragen met bijvoorbeeld kerst of nieuwjaar. Heel leuk een knal rood jurkje of die hele nette jumpsuit. Het probleem na de december maand is dat het maar blijft hangen in je kast. Hier ga ik ook zo nu en dan wat tips voor geven in deze blogpost zodat jullie het hele jaar door kunnen genieten van jullie aankopen! 

We starten met een hele nette jumpsuit. De jumpsuit is wit en heeft een soort overslag aan de voorkant waardoor de jumpsuit off-the-shoulder wordt. De onbedekte mouwen kun je natuurlijk met een colbert of vest altijd bedekken. Doordat de jumpsuit wit is kan deze makkelijk gedragen worden in de lente en zomer. Vooral als het een zomerdag is wat nog net niet warm genoeg is om een korte broek te dragen. De jumpsuit is daarentegen ook geweldig om te dragen op een bruiloft of jubileum feest! Op de site van de H&M is tegenwoordig te zien hoe de maten van de kleding valt. Je kunt dit ook zelf aangeven als je iets gekocht hebt. Bij de off-the-shoulder jumpsuit staat aangegeven dat de maat klein uitvalt, houdt hier dus rekening mee als je hem gaat bestellen. Mocht je hem in de winkel kopen pas hem dan van te voren. Zo hoef je niet terug naar de winkel met de hoop dat een maat groter er nog wel is!

Prijs €39,99 

De tweede outfit is een rode jurk met een soort slangenleren print. De jurk heeft een diepe V-hals en valt wat strakker in de taille. Hij valt over de knie en heeft lange mouwen met brede manchetten. Heel leuk te combineren met laarsjes of stoere zwarte sneakers. Daarbij een zwarte tas en een leer jasje en je maakt de outfit stoer. Ben je meer van een nette look? Combineer dan de jurk met een kort colbert, een nette schoen en leuke tas in allemaal dezelfde kleur zodat de jurk wel de “Eye-catcher” blijft. Wil je hem in de zomer ook gewoon aan? Ik zou zeggen aantrekken en niks meer aan doen! Hij is kleurrijk en lekker zomers voor in de zomer maanden en oogt warm en winters voor in de winter maanden. Nu ik dit schrijf is hij op de site uitverkocht maar hij hangt pas net in de winkel dus ga vooral daar even kijken! 

Prijs €19,99

Ben je niet zo van de jurken of jumpsuits? Zoek je iets wat je juist op een broek aan kunt doen maar toch netjes is? Dan is deze blouse helemaal iets voor jou! De blouse is zwart met ook weer een slangenleren print. De blouse heeft lange rechtuit lopende mouwen en een V-hals een overslag en een geknoopt detail aan de zijkant. Het onderste gedeelte van de blouse is uitlopend als een peplum. De peplumblouse is leuk te combineren met een (nep) leren broek of met een spijker broek in de kleur zwart, grijs, blauw of bordeaux rood. Vind je de hals net wat te overdreven open om de blouse te kunnen dragen naar je werk of school? Ga dan opzoek naar een hemdje met een kanten randje bovenaan zodat dat er leuk bovenuit komt. 

Prijs €29,99

Met deze drie kleding items wil ik beginnen. Zit er iets bij wat je leuk vind? Of ben je opzoek naar totaal iets anders? Schrijf het dan vooral in de reacties! Heb je een van de kleding items gekocht? Stuur me dan een foto met je complete outfit! 

x Lieke

Een gedachte over “2 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.