1 December 2018

De laatste en tevens gezelligste maand december is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor blogmas! Wellicht ken je het wel, maar misschien heb je er nog nooit van gehoord. Blogmas is het maken en plaatsen van een dagelijks blog in de maand december. Je kunt ervoor kiezen om het tot en met de kerst te doen of de hele maand december. Ik heb ervoor gekozen om tot en met de kerst te posten, omdat ik het weekend ervoor met mijn vriend en schoonfamilie op skivakantie ga. Eenmaal aangekomen in Oostenrijk wil ik gaan bloggen over mijn skivakantie en vooral genieten van de prachtige omgeving. Dan is er geen tijd meer voor blogmas 

Het idee om mee te doen is ontstaan door de meiden van Endless Weekend. Vorig jaar hebben zij deelgenomen aan vlogmas. Precies hetzelfde idee, maar dan in videovorm. Deze video’s heb ik toentertijd elke dag gekeken en bracht me helemaal in de kerstsfeer. Vandaar dat ik jullie in de kerststemming wil brengen, door middel van mijn blogmas. Ik heb al veel ideeën waarover ik wil schrijven. Zoals nieuwjaar of kerst outfits, cadeau ideeën en een aantal DIY’S. Vergeet de recepten niet, want een goed gevulde kersttafel hoort erbij! Maar al deze dingen zijn nog lang niet genoeg! Heb jij nog leuke ideeën? Laat een reactie achter en wie weet zie jij jouw idee wel in de blogmas voorbijkomen!!

x Lieke

Een gedachte over “1 December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.