De scrunchie trend

Helemaal hip, die scrunchies! Je ziet ze op het moment écht overal. Elke blogger, vlogger, bekende Nederlander en onbekende Nederlander heeft er wel zeker een. Zelf had ik er ook een aantal besteld, omdat ik super enthousiast ben over deze trend. Ze zitten lekker in mijn haar en is ook nog eens een leuke polsaccessoire. Maar niks is leuker dan ze zelf maken. Toen ik in Londen verbleef, heeft mijn moeder de hele stoffenkast opgeruimd en netjes ingedeeld. Ze heeft een hele wasmand vol met restjes stof eruit gehaald, waar we niks meer van konden maken. Echter hou ik er niet van om stukjes stof weg te gooien, vandaar dat ik wat lapjes naar Arnhem meenam om er scrunchies van te maken. Ik had nog 2 panterstofjes liggen en nog een bordeauxrode stof waar ik ook een aantal scrunchies van ga maken. Houd mijn Instagram @lwhratelier in de gaten voor meer info en updates. Wil jij nu ook zulke supertoffe scrunchie? Stuur mij een berichtje via mijn blog, Instagram of Facebook pagina.

4 gedachten over “De scrunchie trend

  1. Zo jammer! Ik heb sinds vandaag ook een bob! Maar ik blijf ze dragen, misschien als ik een half knotje heb. Plus ik vind ze om mijn arm veel leuker uitzien dan een normaal elastiekje haha! Misschien is het voor jou haar beter om een minder grote te zoeken?

   Like

   1. Ik weet niet of ze ergens te koop zijn! Ik heb ze zelf wel gemaakt in een dunnere variant! Je kunt ze zien bij de highlights van me instagram @lwhratelier. Stuur me anders via daar maar een berichtje!!
    Xxx😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.