#12 Londen, second-last night

Inmiddels is dag 11 aangebroken. Hierna hebben we nog een hele dag in London en dan vliegen we alweer naar huis. We hadden weer een ochtend vol les en in de middag kregen we een workshop over presenteren. Na de workshop hadden we nog even tijd voor onszelf. Femke en ik besloten om lekker naar huis te gaan en daar nog even te powernappen en badderen. Om de beurt namen we een bad en lagen we in ons bed even uit te rusten. 

Van tevoren deden we wat boodschappen. Tijdens het boodschappen doen, besloten we dat garlicbread ons avondeten werd. We hadden niet veel honger en deze kleine maaltijd ging er wel in! Na het eten gingen we onszelf een beetje “op frissen”, onder het genot van een blikje gin/limonade. Een blikje voor onderweg naar Limeyard mocht niet ontbreken, tijdens deze lachwekkende wandeling. Dit moest écht wel een super leuke avond worden, want iedereen van de groep zou komen. 

Femke en ik arriveerden als eerste en we gingen alvast ergens zitten. Het werd drukker en drukker en uiteindelijk zaten we met (bijna) de hele groep in Limeyard, cocktails, bier en wijn te drinken. De sfeer zat er goed in en vervolgens kwam er zelfs een speaker uit iemand zijn tas. De Nederlandstalige muziek mocht niet ontbreken en de nummers van John West, André Hazes en Frank van Etten hebben kennis gemaakt met het Engelse nachtleven. De avond was super gezellig en geslaagd en om 02:00 uur waren Femke en ik thuis. Oeps.. 07.15 uur ging de wekker alweer om naar school te gaan.. 

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.