#11 Londen, shopping day 2.0

Dag 11 alweer en de tijd vliegt voorbij. Vandaag hadden we wederom een ochtend les en in de middag waren we lekker “vrij”. Officieel gezien hadden we aan de opdracht moeten werken, maar Rowie, Christa, Jennifer, Femke en ik reisden naar Westfield om daar een middagje te gaan winkelen. We hadden al verschillende verhalen gehoord dat we zeker naar Westfield moesten gaan. Toen we daar daadwerkelijk aankwamen en naar binnen liepen stonden we even met onze mond open te kijken, “het is zooooo mooi” 

De winkels waren geopend tot 22.00 uur, dus we aten wat eerder tussen 17.00 en 18.00 uur. We zijn naar een heerlijk kip-restaurant gegaan, genaamd Nando’s. Na het eten hebben we nog een ronde gewinkeld. Ik kocht een corduroy broek bij Monki en twee t-shirts voor mijn vriend. Vervolgens zijn we met de tube teruggegaan naar Ealing Broadway. Meteen liepen we door naar ons favoriete tentje Limeyard. Daar dronken we een paar glaasjes bier en wijn. Femke en ik bleven iets langer, samen met wat jongens van onze groep. Het werd geen latertje, want we waren echt gesloopt. Snel nog even een douche genomen en toen gingen we slapen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.