#10 Londen, hele dag school

Vandaag stond een volle schooldag op de planning. Saai, maar wel leerzaam. Tijdens de lunchpauze haalden Rowie, IJsbrand en ik sushi. Met een goedgevulde maag konden we weer verder met de les! Femke en ik mochten even de stad in, om opzoek te gaan naar fashion ateliers. Voor onze schoolopdracht moeten we vragen maken en deze ateliers leveren hier een bijdrage aan. Ik hield mijn interview bij Chris Kerr, een tailor die mannenpakken maakt. Het tweede interview hield ik bij een stoffenwinkel. Er zijn plenty stoffenwinkels in Londen, dus ik ging voor het eerste de beste die ik tegen kwam.

De hele middag werkten we het interview uit en maakte we onze opdrachten helemaal af. Na school liepen we met z’n achten naar Vapiano. Daar at ik een pasta Bolognese met extra cheese. Love it.

Nog even wat cocktails bij Limeyard gedronken en daarna gingen we weer lekker naar huis om te slapen! 

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.