#7 Londen, market day

Dag 7 alweer, we zijn hier al 6 dagen en we hebben al heel veel gedaan. Vandaag stond er ook weer wat leuks op de planning. Ondanks dat we om 10 over 9 wakker werden en we om half 10 bij Ealing broadway moesten zijn waren we maar 5 minuten te laat. We pakte de tube richting notting hill gate en vanuit daar liepen we naar de bekende straat met de gekleurde huisjes en portobello market. We liepen wat rond maakte wat foto’s en we dronken wat in een café. 

Toen weer terug naar de plek waar we met de rest van de groep verzamelde en vanuit hier kon je kiezen om naar huis te gaan of naar camden market, daar wilde ik zo graag heen want ik had er al veel over gehoord. Met de bus en een aantal van de groep gingen we naar camden market waar we uiteindelijk uit elkaar gingen en ieder z’n eigen weg ging. Femke en ik aten een heerlijke cheeseburger bij Haché en daarna waren we klaar voor de drukke straten van Camden town. We liepen heel wat winkeltjes in en uit en uiteindelijk hebben we allebei niks gekocht op een foto die we maakte in een fotohokje na. 

Nadat we 10 bussen gemist hadden, bij de verkeerde halte stonden zijn we toch maar een aantal meters (met pijn aan onze voeten, lees blaren van de hele week) gaan lopen om naar een andere underground te gaan om vanuit daar de tube te pakken naar Ealing broadway zodat we lekker naar huis konden. Eindelijk thuis, we dronken een kop thee en we maakte ons klaar voor een avondje uit en we aten bij een goedkoop pasta/pizza restaurant, ik nam een lasagne en Femke een pizza.

Na het eten staken we de weg over want daar waren twee andere uit de groep wat aan het drinken en ze hadden gevraagd of we ook kwamen! De groep werd steeds groter en na een aantal drankjes ging de kroeg sluiten. Op naar de wine bar want die was als enige nog open, daar dronken we er ook nog een paar voor de avond eindigde, we liepen naar huis waar we een “taxi” tegen kwamen in onze straat. Een kinderwagen die als oud vuil langs de weg stond. Femke ging zitten en ik duwde haar richting huis. Lachend liepen we het laatste stukje naar huis en we gingen heerlijk slapen.

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.