#5 Londen, studenten avond en vies eten

Op dag 5 hadden we een hele dag workshop van een vrouw die hard gewerkt heeft voor de job die ze wilde en ze kwam ons met veel energie vertellen hoe we ons zelf kunnen presenteren en kunnen werken naar iets wat we heel graag willen! We werden er allemaal vrolijk van en opgewerkt en we hebben allemaal wel wat van haar geleerd! 
Na de workshop gingen Femke en ik even naar huis en we dronken een kop thee, we bedachten vragen voor het intervieuw wat we moeten doen en we zochten naar bedrijven die we kunnen intervieuwen ik ga een bedrijf intervieuwen via de mail want die woont 2 uur reizen van Londen vandaan en een ander bedrijf perfect stitch die wel in de stad zit. Na de kop thee en het bedenken van vragen werden we gebeld door iemand van de groep of we mee naar Londen city gingen en dat deden we, even omkleden en hup hup naar Ealing Broadway. 
We pakte de tube en stapte uit bij Tottenham court road en vanaf daar liepen we naar china town. We hadden van andere vernomen dat je daar voor £10,00 onbeperkt kon eten en daar hadden we zin in, we aten bij Kowloon en het was niet heel erg goed, het was onhygiënisch, het drinken was niet koud, weinig keuze en het eten zag er ook niet smakelijk uit. Al met al had ik liever voor £5.00 meer ergens gegeten waar het wel lekker was. 

Toen we weg gingen en naar een bar liepen kwamen we een restaurant tegen met hetzelfde concept alleen zag het er 10x beter uit en veel meer keuze, maarja het was al te laat, we hadden al gegeten en we gingen naar de bar maar ik weet wel bijna zeker dat we daar volgende week nog een keer gaan eten. In de bar was t gezellig we waren met z’n 3e en we dronken en kletsten wat laterna kwam er nog een hele groep jongens bij en het werd steeds gezelliger. Uiteindelijk werd het nog een late en pakte we de laatste tube terug naar Ealing south om vanuit daar het laatste stukje te lopen. Gesloopt waren we maar we hadden een hele leuke avond gehad!! Lekker slapen. 

x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.