#3 Londen, dag van de pubquizzz

Nou de derde dag van onze reis en onze tweede dag school. Vandaag kregen we uitleg over Londen, hoe de mensen wonen, hoe duur de huizen en kamers zijn, hoe het leven in Londen is, over noord/oost/zuid en westen van Londen en dat Londen het middelpunt van de wereld is en daarom meest bezochten stad van de wereld.  Nadat we alle informatie hadden opgeslagen en nog even over nagepraat hadden en de opdrachten die we moeten hadden besproken, gingen Femke en ik weer op pad om te zoeken naar een lunch plek, we pakte de tube naar Londen centrum en haalde een broodje in een winkeltje wat verder niks speciaals was en we aten het buiten in het zonnetje lekker op. 


Met een gevulde maag op naar de taalschool. De groepjes waren een beetje verwisseld maar Femke en ik zaten nog steeds niet bij elkaar. We maakte opdrachten en leerden over de past simple en de past continuous, dit kregen we vorig jaar ook maar ik snapte er dus werkelijk niks van. Naar een paar keer uitleggen en wat kleine oefeningetjes is het met dan toch gelukt om het te snappen, finally!! 


Na school pakte we de tube weer terug naar Ealing, liepen we een rondje door de stad en haalde we nog wat boodschappen en ik had een starbucksie nodig. Even langs ons huis of ja gastgezin en toen door naar the new inn, een pub waar we met de hele groep gingen eten, drinken en een pubquiz gingen doen. Het was een gezellige avond en ons groepje had het nog best goed gedaan met de quiz, een andere groep van onze school werd laatste en kreeg de troostprijs.
Moe en voldaan gingen Femke en ik naar huis. De rest van de avondje kletste we wat en lagen we in bed, ook dat vinden we gezellig! Morgen weer een lange dag.

Goodnight x Lieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.