#2 Londen, eerste dag les

Vandaag de eerste dag dat we echt les gaan hebben. Vanmorgen zaten we om half 9 aan een toast met jam en daarna liepen we met een van de dames van het gast gezin naar broadway om daar met de hele groep te verzamelen. We kregen een rondleiding door Ealing en ze lieten ons wat plekjes zien wat belangrijk was om te weten voor de excursies die we hebben, toen we bij Ealing South aankwamen pakte we de tube naar Londen zelf. Hier lieten ze ons ook nog wat plekken zien en daarna hadden we tijd om te lunchen.
Na de lunch was het dan echt tijd om naar de taalschool te gaan en hier werden we verdeeld in 4 klassen. Ik zat niet bij Femke maar met 7 andere gingen we naar de 4de verdieping om daar de eerste les te krijgen.

We kregen een toets, natuurlijk best logisch. Een toets om te kijken hoe goed je al bent en op welk niveau je al zit. Daarna deden we een voorstel rondje en wat “spelletjes” om de grammatica van het Engels beter te leren. Na een korte pauze was het tijd om een sollicitatiegesprek te oefenen en dit deden we in twee tallen. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het tijd om te gaan. Ze vroeg ons nog wat we wilde leren en daar gaan we mee aan de slag in de volgende dagen die nog komen.
De eerste middag school was vooral leuk en leerzaam, hopelijk wordt dat met de rest ook zo.We pakte de tube terug naar Ealing en dronken een kop thee in het huis, we zaten nog even voor we ons gingen op frissen en naar het restaurant liepen. We aten bij Nando’s waar je dus heerlijke kip en kip burgers kunt eten en je betaald maar een keer voor een glas die je elke keer kunt bij vullen met fris drank of koud water, mega chill!! Na het eten gingen we nog even naar een aantal van de groep die bij turtle bay zaten, happy hour dus opnieuw cocktail night!! Nu heerlijk in bedje en nog even kletsen met Fem voor we gaan slapen. 


x Lieke 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.