#1 Londen, dag van vertrek.

Vandaag 7 oktober is de dag van vertrek naar het mooie Londen. Weken geleden kregen Femke en ik te horen dat we naar Londen mochten, nadat we elke dag afgeteld hebben, elkaar elke dag geappt en gesproken hebben wat we mee nemen en willen doen, elkaar tagge op facebook in alles wat ook maar iets te maken heeft met Londen, zitten we dan om 12 uur eindelijk in de auto naar Amsterdam om vanuit daar naar Londen te vliegen.
Femke en ik hebben er allebei zo veel zin in. De spanning is bij mij zeker aanwezig, spanning voor het gezin waar we in terecht komen, spanning voor de school waar we heen gaan, de rest van de groep, de activiteiten die we gaan doen en natuurlijk het spreken van de Engelse taal. Eenmaal aangekomen bij de centrale hal en een beetje kennis gemaakt met de rest is het tijd om naar de duane te gaan. Mijn camera tas werd nog extra gecontroleerd om echt tussen de lens en het dopje te kijken maar ook dat was prima en ik kon doorlopen. Toen we door alle poortjes waren zijn we gaan eten bij de mac omdat we daar allebei zooo veel zin in hadden! Nog een rondje om te kijken in de winkeltjes en even een parfummetje op gespoten en toen gingen we naar de gate. De vlucht ging snel heel snel, ik zat naast een jongen die het gezellig vond om te kletsen en daarnaast zat Femke, we kletste, lachte en we kregen een sandwich en een drankje. Voor we het wisten waren we alweer aan de grond. Na wat uitleg konden we ook onze koffers pakken en kregen we een oyster card een soort ov kaart voor in Engeland. We pakte de piccadilly line naar South Ealing. Ealing is het plaatsje waar onze gast gezinnen wonen en die stonden ons ook op te wachten. Met de auto gingen we naar hun huis en daar leerde we de rest van het gezin kennen, we wonen bij een vrouw met 1 dochter en waarvan een vriendin ook in huis woont, ook hun vriendjes waren er. Na de rond leiding door het huis lieten ze ons de slaap kamer zien, we slapen samen op een kamer (gezelliggg) en we hebben een heeele mooie badkamer. We hadden niet veel tijd want we moesten door naar een restaurant om daar met z’n alle te gaan eten. Pizzaaaa time.

We creëerde een groepje en daarmee gingen we nog wat drinken in een bar waar happy hour was, cocktailnight!! Nu liggen we heerlijk in bedje en gaan we zo slapen, morgen weer een lange nieuwe dag met onze eerste middag school!! 
XxxLieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.